ny dag, nya tag

Somnade sen, vaknade innan sju idag. hoppade upp ur sängen & ut på 30 minuters powerwalken. för mycket hemska tankar om mamma. för mycket. när man tränar så utlöser ju kroppen endorfiner som gör att man bli glad & sånt. känner mig lite gladare nu.

I själva verket bär vi alla på en dödlig sjukdom, den är vår välsignelse men också vår förbannelse - livet.
Mammas sjukdom kan man jämföra lite med diabetes. Hon kommer förmodligen aldrig bli frisk från det, helt och hållet (men vem fan är helt frisk?), vilket gör att hon får göra det till en ny  vana i hennes liv.

Diabetiker tar sprutor varje dag. Mamma får kontinuerligt åka in till sjukhuset och kolla sig. Jag ska säga till läkarna att jag vill att mamma ska vara under så stor kontroll att de hinner stråla bort det onda innan det ens hinner sprida sig. Så vi slipper sånt där. Så att mamma slipper det. Så vi bara gör denna sjukdom till en form av SjukhusSjukdom - man åker in till sjukhuset oftare än andra människor. Jag följer gärna med varje gång.

Jag sa till pappa nu när vi åt frukost, precis innan han skulle gå att jag inte vill vara ensam. Han förstod. Men på höstlovet åker jag, han och min bror till New York (pappa&mamma är skilda) så det blir underbart att komma bort ett tag.

Nu måste jag skynda mig, skolan börja om 20.

Ha en bra dag allesammans, och ta hand om er!

Kommentarer
Postat av: S A N N A ♥

Underbar profilbild![ Du kanske följer Gossip Girl? Och då kanske du är intresserad eller faktiskt vet vem som gästspelar i den nya säsongen! Om inte annat kan du titta på bilden i mitt inlägg och gissa vem det är!

http://sannasrum.blogg.se/2009/september/vem-ar-det-som-gastspelar.html ]

2009-09-02 @ 10:33:20
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: adina

en gammal väns mamma hade skelettcancer och levde med det i över 10 år.. så du vet :)

2009-09-02 @ 10:46:28
URL: http://lillsmuurfen.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

härligt att gå på morgonen =)

2009-09-02 @ 11:16:10
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: anamia

du verkar så stark.

2009-09-02 @ 12:52:38
URL: http://jaganaochmia.blogg.se/
Postat av: HelloNicki

Hej, hoppas du har en bra onsdag :) Tänkte bara tipsa dig om tävlingen i min blogg som avslutas inom kort :)http://hellonicki.blogg.se/2009/august/tavling.html#commentKram / Nicki

2009-09-02 @ 13:08:43
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: Hanna

Min mamma levde med bröstcancer som spritt sig till skelettet i sex år innan hon dog så livet är inte på något sätt över, ta vara på tiden!!

2009-09-02 @ 16:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0