its me dude

Gjorde ett test på en dejtingsida hihi,ett personlighetstest.. det var väldigt långt & seriöst, till och med så långt att jag glömde bort att gå till skolan. Here it goes..Du fattar ofta beslut rent instinktivt. När du bestämmer dig för något är din känsla för rätt och fel viktigare än rationella argument.

Ditt behov av förändring och äventyr är större än hos de flesta människor. Ibland uppskattar du dock även okomplicerade vardagsrutiner.

Ditt behov av förändring och äventyr är större än hos de flesta människor. Ibland uppskattar du dock även okomplicerade vardagsrutiner.

Du anpassar dig endast till en viss del efter andras förväntningar. Det är viktigt för dig att vara dig själv och att stå för dina åsikter, men du förblir ödmjuk när du umgås med andra.

Du reagerar ofta mycket starkt i emotionella situationer, men hanskas trots det mycket bra med stress. Det händer att du bliv överväldigad av dina egna känslor.

Du spekulerar gärna och söker efter dolda sammanhang mellan information och verklighet. Att bara lita till ren fakta är för långtråkigt för dig.

Du befinner dig hellre i en varierande och innovativ omgivning än i en strukturerad och stabil omgivning. Du passar bäst ihop med en person som inte uppskattar traditionella värderingar och som är öppen inför förändringar. För att ni ska uppnå ett lyckligt förhållande är det mycket viktigt att ni liknar varandra inom detta område.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0